Miss-J´s Blogg & Liv

Miss-J´s Blogg & Liv

torsdag 9 juni 2011

KORRES

Fick hem en underbar ansiktscreme från Korresscandinavia!Cremen heter Materia Herba som är en ekocertifierad fuktgivande kräm för fet till blandad hud.Plus för anti-aging egenskapen:)!Har för fet/kombinerad hy.Cremen går fort in i huden och har en mild och behaglig doft.Jag personligen älskar korres alla produkter och att denna var bra var ju inte direkt någon överraskning.Plus är ju att de är fria från parabener vilket kan vara skadligt för dig & din hud.Som de flesta korres produkter så är även denna produkt dryg.
För dig som vill testa deras ansiktscreme så hittar du den här:Priset för 30ml är 469:-www.korresscandinavia.com
Info om produktserien från deras hemsida:Materia Herba består av nio produkter som alla är ekologiskt certifierade av ECOCERT; den ledade oberoende certifieringsorganisationen i världen, som försäkrar bruket av ekologiska material och produktionsprocesser vilka respekterar miljön och sörjer för hållbar utveckling.

Varje utvecklings-/produktionsskede, från ingredienser och råmaterial, behandling, förpackning, etikettering, transportering och förvaring till energi och avfall, är godkänt av ECOCERT.

Materia Herbas sammansättning är 97-100% naturlig. Återstående 0-3% syntetiskt innehåll håller sig inom ECOCERT:s ytterst restriktiva normer och har inga parabener eller skarpa kemikalier. Vad gäller produkteffektivitet har fokus lagts på avancerad återfuktning, anti-age och återbyggande åtgärder samt maximal hudkompabilitet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar