Miss-J´s Blogg & Liv

Miss-J´s Blogg & Liv

tisdag 7 december 2010

Amningskudde

Jag är så nöjd med amningskudden från babyproffsen!Just nu används den som kudde när jag sover för det blir ju nästan mest sittandes sovställningar men sen får jag dela med mig av den till bebisen:)

4 kommentarer:

 1. Hej där!
  Åhh vad spännande tid du har framför dig! Grattis!
  Ser att du använder en amningskudde nu när du är gravid... Det finns en underbar graviditetskudde som heter dreamgenii... som jag tror du hade haft mycket glädje av. Kolla på www.dreamgenii.se Den finns hos Babyproffsen i Gbg!
  Sen så har Dreamgenii en super härlig amningskudde om du skulle behöva en till eller om du inte blir nöjd med den du har... Dreamgenii's kudde ger även mamman stöd i ryggen!

  Hur som helst så önskar jag dig en härlig sista tid i graviditeten och lycka till då lille hjärtat tittar ut!!!

  Mvh
  Louise

  SvaraRadera
 2. Tusen tack:)Ja amningskudden är kanon som sovkompis just nu:)Kollade även på de andra gravidkuddarna men fick höra att man lika gärna kunde använda amningskudden.Annars hade sista gravid tiden i sängen blivit en plåga:)

  SvaraRadera
 3. Jag har en precis likadan kudde.Den har varit superbra:)Benjamin använder den som sin"gos" kudde framför TV:n ....... :)

  SvaraRadera
 4. Ja jag älskar den just nu som min gen..visar sig om lillen gillar den eller ej:)Jag sover med den ialal fall varje natt halvsittandes:)

  SvaraRadera